UDMR nu semnează moțiunea de cenzură privind traseismul politic

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 17:59

  • print
  • |
udmr-nu-semneaza-motiunea-de-cenzura-privind-traseismul-politic-43322-1.jpg

Guvernul Ponta are parte de susținea UDMR în Parlament, a explicat, luni, președintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizând că moțiunea de cenzură nu va fi semnată de membrii partidului pe care îl conduce.

"Suntem în coaliție, suntem în guvern. Susținem acest guvern în Parlament. Urmează o moțiune de cenzură, dar nu o vom vota, nici nu se pune problema. Când am asumat guvernarea, la începutul anului 2014, în martie, noi ne-am asumat această guvernare până în 2016", a afirmat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a declarat că părerile divergente sub normale chiar și într-o coaliție, explicând că aceeași situație a avut loc și între PNL și PDL, transmite Agerpres.

Președintele UDMR a mai spus că este împotriva traseismului politic, dar a precizat că, dacă în guvern s-a luat o decizie în ceea ce privește aleșii locali, trebuie respectată.

"Este o greșeală, nu am susținut, nu vom susține (traseismul politic, n.r.), dar eu trebuie să accept că dacă în guvern premierul și-a asumat o decizie, este decizia guvernului-guvernul este solidar. Dar am încercat și atunci să-i conving pe colegii mei că nu e bine să faci ceva când ești la putere și nu dorești să ți se întâmple ție, când nu vei fi la putere. Noi, de ani de zile spunem că traseismul și migrația politică pentru România este o boală, pare incurabilă și cronică, în orice caz", a adăugat Kelemen.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou