Udrea bagă PDL în corzi

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 14:48

  • print
  • |
udrea-baga-pdl-in-corzi-43316-1.jpg

Problemele pentru cei din PDL ar putea continua, urmând ca după alegerile prezidențiale să existe premisele unui exod de democrat- liberali către partidul condus de Elena Udrea.

Cel puțin asta estimează șeful PMP, anunță psnews.ro.

Într-o intervenție telefonică la RTV, prezidențiabilul PMP precizează că, după alegerile din acest an, foarte mulţi politicieni democrat-liberali vor renunţa la alianţa cu PNL şi se vor îndrepta spre Partidul  Mişcarea Populară.

„Foarte multi din cei din PDL, atat cat mai este el azi, pentru ca deja a decis ca se va topi in PNL, cei care inca se mai numesc PDL cu siguranţă ca se gasesc intr-un proiect alaturi de Emil Boc si Traian Basescu din noiembrie incolo, decat cu Iohannis. Şi cu siguranţă ca multi vor vrea sa vina alături de oameii cu care au avut timp de 10 ani multe victorii. Iar proiectul este PMP", a declarat Udrea duminică.

O afirmaţia asemănătoare a fost făcută şi de Traian Băsescu, sâmbătă la școala politică a tinerilor din PMP. În cadrul unei conferinţe de presă, el a spus că, în toamnă, se va face mai degrabă alianţa PDL - PMP decât PNL - PDL.

"Vasile Blaga mi-a fost aproape atâta timp cât am avut mari succese, să nu vă gândiţi că ... Nu cred că Vasile Blaga nu se gândeşte, a doua zi, dacă Iohannis iese preşedinte, sau ce se întâmplă a doua zi dacă Iohannis nu iese preşedinte. Pe cine credeţi că o să mai intereseze ce face PDL? Se vor face şi de râs, că s-au dus, au cedat şi numele şi palmaresul", a declarat Băsescu sâmbătă.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou