Udrea: Parcursul campaniei se racordează la relația fostului șef SIE cu ofițerul acoperit

Mălina Andrei, 26 septembrie 2014, Ora 13:05

  • print
  • |
udrea-parcursul-campaniei-se-racordeaza-la-relatia-fostului-sef-sie-cu-ofiterul-acoperit-43572-1.jpg


Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat vineri că parcursul campaniei prezidențiale va depinde mult de relația lui Teodor Meleșcanu cu ceilalți concurenți, relatează B1.Ro

„Atât timp cât există un secret major al unui candidat, prin faptul că nu vrea să se elibereze de el, și există un alt candidat care îi cunoaște acest secret și mă gândesc că relația dintre cei doi este racordată în jurul acestei situații. Mă gândesc că domnul Meleșcanu știe cine a fost ofițer acoperit. Cred că modul în care acționează în campanie este determinat de această situație", a spus Elena Udrea.

Aceasta crede ca dacă Iohannis va fi declarat incompatibil, iar Ponta ar putea să dezvăluie legăturile cu securitatea, întreaga scenă politică a alegerilor prezidențiale se va schimba.

„Dacă se va întâmpla ca ACL să rămână fără candidat, cred că în mod natural electoratul PDL se vor îndrepta spre mine. Nu înțeleg de ce ACL a riscat cu un astfel de candidat. Eu am o strategie de alergător pe culoarul lui, îmi văd de strategia mea. Habar nu aveam cine s-a mai înscris în cursă. Singurii candidați pe care îi provoc să spună ce au făcut pentru România sunt Ponta și Iohannis", a declarat Udrea.

Elena Udrea a mai declara ca decizia de a oferi mai multe informații despre ofițerul acoperit îi aparține președintelui, în cazul în care acesta nu va recunoaște public.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou