UDREA: Tăriceanu face parte din PROIECTUL PONTA

Cristian Blănuţă, 20 august 2014, Ora 10:01

  • print
  • |
udrea-tariceanu-face-parte-din-proiectul-ponta-42662-1.jpg

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat marți că Tăriceanu este candidatul lui Ponta la alegerile prezidențiale, considerând că acesta nu va primi voturi la prezidențiale decât din partea „unor nostalgici din PNL".

„Tăriceanu face parte din proiectul Ponta. I-a făcut partid. Ponta nu poate câștiga alegerile, e de bătut și îl voi bate. Are nevoie de un electorat adus din centru dreapta pe care speră să-l aducă Tăriceanu. Dar Tăriceanu va lua din voturile lui Iohannis", a spus Udrea.

„Tăriceanu este candidatul lui Ponta la aceste alegeri. Este o păcălealaă. Tăriceanu nu va putea să ia mai mult decât voturile unor nostalgici din PNL. Electoratul de dreapta vede foarte bine ce joc face", a continuat șefa PMP.

„Ponta și Iohannis au ceva în comun. Ambii au legături cu Dan Voiculescu. Ponta scade în preferințele populației și știe și el. Candiatura nu vine în cel mai bun moment al carierei sale. Dacă venea în 2012, defila", a mai spus Elena Udrea.

Potrivit acesteia, dacă Ponta va pierde Președinția, va pierde și guvernul.

„Oricum va ieși prost pentru el în această toamnă", a încheiat Udrea la emisiunea "Bună seara, România", de pe B1TV.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou