Undă verde pentru Ordonanța TRASEISMULUI POLITIC

Cristian Blănuţă, 16 septembrie 2014, Ora 16:19

  • print
  • |
unda-verde-pentru-ordonanta-traseismului-politic-43350-1.jpg

Legea de aprobare a Ordonanței de Urgență care permite traseismul politic al aleșilor locali a fost aprobată marți de Comisia Juridică din Camera Deputaților.

Aceasta va merge miercuri la votul Camerei, potrivit stiripesurse.ro.
In ciuda faptului ca dezbaterile s-au incins putin in Comisiei, presedintele acesteia, deputatul PC Bogdan Ciuca a anuntat ca legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a primit aviz pozitiv.

"Este vorba despre dreptul de optiune. Nu mai induceti in eroare peste tot ideea ca noi racolam. Sa-mi arate mie cineva ca e vreo obligatie in lege. Nu e nici o crima si va spun ca poate sunt si unii de la noi sa ramana independenti", a spus reprezentantilor opozitiei deputatul PSD Ioan Adam, in cadrul comsiei.

"Eu nu pot sa folosesc tonul colegului meu ca o sa ragusesc. Daca stimabilul coleg nu doreste sa ia lectii e problema lui", a fost replica deputatului FC, Danut Culetu.

Senatul este in acest caz Camera decizionala.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou