Vadim: Ponta a pierdut sâmbătă 4 procente

Cristian Blănuţă, 23 septembrie 2014, Ora 14:58

  • print
  • |
vadim-ponta-a-pierdut-sambata-4-procente-43509-1.jpg

Corneliu Vadim Tudor și-a depus marți candidatura la Președinție, arătând că până la 2 noiembrie ceilalți candidați își vor sparge capetele.

Liderul PRM ar fi strâns peste 250.000 de semnături.

„Până la 2 noiembrie, ăștia își vor sparge capetele, vedeți bine ce se întâmplă. Să încep prin a spune că Ponta a pierdut sâmbătă peste 4 procente. au făcut ei un sondaj intern, coordonat de Liviu Dragnea, care a făcut această manifestare pe care nici Ceaușescu nu și-a permis-o. Ilie Sârbu i-a dat acest sfat", a afirmat Vadim Tudor, la BEC.

Acesta a vorbit și despre dezvăluirile lui Robert Turcescu, arătând că serviciile secrete s-au împărțit în două tabere.

„S-au scindat servicile secrete, cele de partea PSD, Ponta și cele de partea Băsescu, PD sau partidul Elenei Udrea. Sunt două tabere și voiau să-și dea în cap cu listele de ofițeri acoperiți și Turcescu a fost sfătuit să se autodenunțe să atenueze puțin din șoc. Eu am scris de ani de zile că a fost ofițer acoperit și a fost plătit", a mai spus liderul PRM.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou