Vasile Dîncu după acuzațiile Elenei Udrea: "Este o metaforă..."

Florentina Șerbănescu, 22 februarie 2023, Ora 12:06

  • print
  • |
vasile-dincu-dupa-acuzatiile-elenei-udrea-este-o-metafora-47515-1.jpg

Social-democratul Vasile Dîncu susține că „grupul de la Cluj" nu există și acesta reprezintă doar „o metaforă". De asemenea, Dâncu precizează că Elena Udrea, în interviul acordat unei publicații, a amestecat „timpuri istorice, oameni de afaceri, partide diferite".

Nu am nicio legătură cu ceea ce spune Elena Udrea. Nu (nr: nu face parte din grupul descris de fostul ministru), asta e o metaforă. Nu vedeți că sunt amestecate timpuri istorice, oameni de afaceri, partide diferite. Nu există niciun grup de Cluj, în viziunea mea", a precizat fostul ministru al Apărării pentru adevărul.ro.

Declarația lui Vasile Dîncu vine după ce Elena Udrea a menționat într-un interviu existența unui „grup de la Cluj", din care fac parte, potrivit acesteia, Florian Coldea, Ioan Rus, Nelu Varga, Vasile Dâncu, Sorin Grindeanu și George Maior.

„Soțul meu, partenerul meu, tatăl fetiței mele este principalul acționar al acestui proiect. (n.r. imobiliar de la Cluj) La vremea aceea, nu voiam să se asocieze cu numele meu. Arestarea mea a avut că obiectiv dorința lui Kovesi de a păstra acel dosar, de a rămâne intact, are și ea o condamnare rupul de la Cluj avea nevoie că eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere", a afirmat aceasta.

Potrivit Elenei Udrea, grupul de la Cluj „influențează justiția" prin intermediului Laurei Codruța Kovesi, aflată la vârful acestui grup.

Grupul de la Cluj conduce Justiția, poate e mult spus. Florian Coldea, Ioan Rus, Nelu Varga, Vasile Dancu și sigur, acum domnul ministru Grindeanu. Grupul de la Cluj rămâne statornic, cu George Maior. Grupul de la Cluj influențează Justiția prin Kovesi la nivel național și la nivel local prin oamenii pe care i-au pus. (..) Gruparea îl are că vârf de lance pe Kovesi și Macovei. Și pe Prună. Grupul de la Cluj nu mai are puterea de a dicta decizii cum făcea odată", a declarat Elena Udrea, într-un interviu pentru Realitatea Plus.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou