"Vicele" PC trage cu Iohannis la prezidențiale

Cristian Blănuţă, 16 septembrie 2014, Ora 19:46

  • print
  • |
vicele-pc-trage-cu-iohannis-la-prezidentiale-43354-1.jpg

Vicepreședintele PC Petru Mărginean a semnat, marți, pentru susținerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. El a spus că nu știe dacă va fi sau nu sancționat de partid pentru acest gest.

"Așa am considerat că e bine. Din punctul de vedere al primarului, Klaus Iohannis a făcut ceva pentru Sibiu și pentru acest lucru îl respect. Ca om din administrația publică am ales să susțin un edil", a spus primarul municipiului Deva.

"Nu am semnat că intru în PNL sau în PSD, nici că sunt independent, ci am optat pentru susținerea unui candidat. Rămân în PC. Deocamdată. Nu știu ce va fi în zilele sau săptămânile următoare", a declarat vicepreşedintele PC, precizând că nu a avut discuții cu vreun lider pentru a trece la o altă formațiune politică.

Surse politice declară, însă, că primarul Devei ar urma să se înscrie în PNL, informează Mediafax.

Petru Mărginean a fost ales, în luna iulie, în cadrul Consiliului Național, vicepreședinte al PC, acestuia revenindu-i sarcina de a se ocupa de coordonarea conservatorilor din regiunea Vest.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou