Victor Ponta anunță schimbări majore în PSD

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 14:23

  • print
  • |
victor-ponta-anunta-schimbari-in-psd-45396-1.jpg

PSD, trece prin câteva schimbări printre care se numără numirea lui Cristian Rizea la şefia PSD sector 5, în locul lui Marian Vanghelie, debarcarea lui Cătălin Ivan de la şefia PSD sector 1. și numirea lui Daniel Tudorache în locul lui, dar și reprimirea lui Dan Șova în partid.

"În CExN am discutat despre activitatea parlamentară, poziţiile pe care le vom susţine în ceea ce priveşte noile legi electorale, repornirea procesului de revizuire a Constituţiei şi efortul comun pentru a schimba legea de finanţare a partidelor politice", a declarat, vineri, Victor Ponta, la finalul şedinţei CExN.

„În 20-21 martie vom avea Consiliul Național unde alegem președinte și departamentele politice care să lucreze la efortul nostru comun de modernizare a societății române, însemnând coneferințe și Congres care să stabilească echipa cu care PSD va merge în 2019 la alegeri (..) Cel mai important este faptul că la Consiliul Național din martie va trebui să luăm decizii radicale în ceea ce privește ce trebuie schimbat în acțiune și mentalitatea noastră publică. Dacă merg cu o propunere la Consiliul Național și majoritatea colegilor nu sutn de acord, vine altcineva, pentru că nu pot să spun că așa e, că n-am dreptate, dar mergem mai departe. Doar așa cred că putem câștiga cu adevărat alegerile parlamentare din 2016", a declarat Ponta.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou