Victor Ponta, în urma consultărilor cu Klaus Iohannis: PSD este de acord cu reducerea numărului de parlamentari

Mălina Andrei, 28 ianuarie 2015, Ora 11:16

  • print
  • |
victor-ponta-in-urma-consultarilor-cu-klaus-iohannis-psd-este-de-acord-cu-reducerea-numarului-de-parlamentari-45335-1.jpg

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, în urma consultărilor cu președintele Klaus Iohannis, că PSD-ul a propus întocmirea unui registru electoral în diaspora pentru a evita problemele la următoarele alegeri, dar și faptul că PSD este de acord cu reducerea numărului de parlamentari.

"Suntem de acord şi dorim ca, în cursul sesiunii parlamentare, să repornim comisia de modificare a legilor electorale şi pe cea a revizuirii Constituţiei. Am propus ca organizarea votului din disapora să fie în atribuţiile Autorităţii Electorale Permanente. Am propus ca soluţie pe termen lung pentru rezolvarea problemelor din diaspora întocmirea unui registru electoral al românilor care trăiesc în afara graniţelor", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta, la finalul consultărilor.

"Am discutat și reiterat sprijinul PSD pentru o modificare a regulamentelor celor souă Camere, pornind de la solicitarea președintelui privind ridicarea imunităților parlamentare", a mai spus el.

"Am propus un mod de lucru la Senat și Camera Deputaților, ziua de luni zi de lucru în grupurile parlamentare, marți activitatea în comisii, activitate transparentă, miercuri și joi dezbateri în plen și vot final", a precizat premierul.

"Poziţia PSD, din câte ştiu şi a PNL, şi a UDMR, este aceea de a păstra Parlament bicameral. Suntem de acord cu reducerea numărului de parlamentari", a mai spus Ponta.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou