Victor Ponta, referitor la bugetul din 2015: Acest proiect restabilește adevărul

Mălina Andrei, 19 decembrie 2014, Ora 12:55

  • print
  • |
victor-ponta-referitor-la-bugetul-din-2015-acest-proiect-restabileste-adevarul-44874-1.jpg

Premierul Victor Ponta le-a transmis vineri parlamentarilor că a venit momentul adevărului, momentul în care declarațiile politice să fie "lăsate la ușă". El a făcut aceste referiri vizând dezbaterea legii bugetului și a măsurilor pe care acesta le evidențiază prin cifre.

„Vreau să precizez că proiectul de buget pe 2015 restabilește adevărul legat de situația noastră ca țară, o economie care de trei ani crește. În buget se confirmă cei trei ani de alocări suplimentare pentru Sănătate și Educație și vă cer sprijinul pentru a păstra această direcție absolut corectă: creșterea investițiilor în Sănătate și Educație și mai ales aplicarea creșterilor veniturilor persoanelor care lucrează în aceste domenii. Nu este vorba despre creșteri atât de mari încât să asigure un nivel de viață extraordinar. Este doar o recunoaștere a faptului că nu mai putem să tăiem mereu de la educație și sănătate și că de trei ani de fiecare dată am adăugat", a afirmat primul ministru.

„Precizez faptul că așa cum am reușit în 2014 să plătim în mod anticipat drepturile profesorilor în special și alți funcționari publici, pierdute în perioada 2010-201 și care urmau să fie alocate eșalonat, în 2015 vom plăti anticipat drepturile din 2016", a continuat Victor Ponta.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou