Victor Ponta și-a mutat biroul la MApN

Dan Alexandru, 15 aprilie 2014, Ora 13:55

  • print
  • |
victor-ponta-si-a-mutat-biroul-la-mapn-39476-1.jpg

Premierul Victor Ponta şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării Naţionale. Şeful Executivului susţine că a luat această decizie după episodul suspiciunilor legate de implicarea sa în dosarul în care este arestat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu.

Victor Ponta a declarat că nu s-a întâlnit niciodată cu Adrian Duicu în cabinetul său de la Palatul Victoria, iar tot ce s-a spus legat de acest subiect a fost o înscenare. Drept urmare, toate persoanele care vor veni la biroul premierului de la Ministerul Apărării vor fi înregistrate la sosire. Numai în acest mod va fi ferit de orice înscenare, spune premierul.

„Pentru că suntem într-o perioadă de campanie care va ține până în noiembrie și pentru că am discuții cu prim-miniștri, cu oameni importanți, voi avea toate aceste întâlniri într-o instituție unde toate lucrurile sunt notate, sunt înregistrate foarte clar și, în acest fel, urmatătoarea înscenare de la Băsescu și ai lui va fi mai uşor de demontat. Acolo o să am întâlnirile. Sunt și aproape de Parlament, Cotroceni. Probabil de săptămâna viitoare. Tot aparatul rămâne la Guvern. Pot să am biroul în orice instituție publică ce aparține Guvernului. Nu cred că e ceva interzis în acest sens. Vreau ca toată activitatea mea, în special pentru instituțiile statului, să fie extrem de transparentă, în aşa fel încât, când apare în presă că nu știu cine a fost la mine, să pot în zece minute să demonstrez instituțiilor statului", a declarat premierul Victor Ponta.

Potrivit referatului procurorilor, pe care premierul l-a catalogat ca „bombă de presă", traficul de influenţă s-ar fi negociat chiar din biroul prim-ministrului de la Guvern.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou