Zgonea își cere scuze pentru limbajul folosit

Cristian Blănuţă, 2 septembrie 2014, Ora 13:22

  • print
  • |
zgonea-isi-cere-scuze-pentru-limbajul-folosit-42980-1.jpg

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și-a cerut scuze, marți, în plen, pentru limbajul folosit în declarația pe care a făcut-o cu o zi înainte.

"Vă rog frumos să îmi acceptați scuzele pentru limbajul un pic neprincipial pe care l-am dat ieri în intervenția mea. Îmi cer scuze și vă rog să le acceptați din partea mea. Nu sunt în cea mai bună situație din viața mea, în așa fel încât câteodată fac și eu câteva glume care nu sunt de bun augur în funcția pe care o am de președinte al Camerei Deputaților. Îmi cer scuze și îmi pare foarte rău pentru intervenția mea de ieri", a declarat, marți, Valeriu Zgonea, conform Agerpres.

Într-o declarație de luni referitoare la schimbarea ponderii grupului parlamentar liberal-conservator, nou constituit, Valeriu Zgonea a explicat, după suspendarea ședinței de plen, că în aceeași situație a fost și UNPR în legislatura 2008-2012, dar că în prezent UNPR aparține grupului parlamentar PSD.

"În curtea mea există un vagon în plus de morcovi, morcovii respectivi sunt la mine în curte, sunt în curtea mea social-democrată.

Deci UNPR aparține grupului parlamentar PSD, din ponderea noastră o cotă parte, așa cum a fost negociată, o primesc cei de la UNPR. În grupul conservator a apărut un nou vagon de ardei, ardei gras, că acum este toamnă, și ardeiul acesta gras aduce beneficii grupului conservator. Pe cale de consecință, noi trebuie să vedem care este ponderea noului Birou Permanent în această sesiune și să dăm PC mai multe funcții.
Ardeiul gras înseamnă mai mulți bani pentru PC. (...) Ca șef al pieței, constat că s-au schimbat ponderile în piață și trebuie să iau noi taxe, ca să fac mai mulți bani la bugetul de stat, astfel încât i-am trimis pe liderii grupurilor parlamentare să stabilească ce au produs fiecare în această vară, astfel încât să vedem care sunt prețurile și să cumpere și cetățeanul, să fie și ei mulțumiți", a afirmat, luni, președintele Camerei Deputaților.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou