Imagini şocante! Fotografii tulburătoare realizate la câteva minute după ce Canibalul din Miami şi-a devorat victima

Ziarul Atac, 14 iunie 2012, Ora 19:20

  • print
  • |
imagini-socante-fotografii-tulburatoare-realizate-la-cateva-minute-dupa-ce-canibalul-din-miami-si-a-devorat-victima-26494-1.jpg

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! O nouă fotografie tulburătoare, făcută la câteva secunde după ce canibalul din Florida a fost împuşcat mortal de poliţişti după ce acesta a mâncat din faţa unui om al străzii, şochează întreaga lume. Imaginea îl înfăţişează pe Rudy Eugene gol, într-o baltă de sânge, alături de victima sa, Ronald Poppo, care a fost atacat în timp ce dormea, scrie Daily Mail.

Poppo, a cărei faţă este plină de sânge, este dezbrăcat de la trunchi în jos. Medicii de la Spitalul Jackson Memorial au declarat că Poppo este acum "treaz şi alert". O fotografie care-l înfăţişează pe bărbat mergând pe holurile spitalului a fost ieri dată publicităţii. Bărbatul nu mai are ochiul stâng, însă medicii speră să-l salveze pe cel drept. În fotografii se vede că atacul l-a lăsat pe bărbat fără nas şi cu multiple leziuni pe faţă, care sunt în curs de vindecare.

"Este incantat sa va transmita ca se simte bine, mananca si face terapie fizica, cu ajutorul nostru", a declarat unul din medicii care-l trateaza, Nicholas Namias. Pe data de 26 mai, Ronald Poppo, care nu are locuinta, a fost atacat in strada de Rudy Eugene, 31 de ani, care i-a devorat chipul. Atacul, care a fost surprins de camerele de supraveghere, a socat o lume intreaga.

Un politist sosit la locul incidentului l-a impuscat pe Eugene, insa acesta nu s-a oprit, fiind nevoit sa traga un al doilea foc ce i-a fost fatal agresorului.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou