Best Dental

Păduchi la Școala Matei Basarab din Mănăstirea, judeţul Călăraşi

Constantin Georgescu, 10 martie 2014, Ora 00:01

  • print
  • |
paduchi-la-scoala-matei-basarab-din-manastirea-judetul-calarasi-1.jpg

În atenţia ministrului Învăţământului şi ministrului Sănătăţii!

Săptămâna trecută am primit mai multe sesizări prin care părinţi disperaţi ne rugau să îi ajutăm, spunând că au semnalat autorităţilor competente că la şcoala Matei Basarab din judeţul Călăraşi mai mulţi copii din clase diferite sunt plini de păduchi, iar cei competenţi, primarul, directoarea, învăţătorii, profesorii şi părinţii nu fac nimic pentru tratarea elevilor cu păduchi.

Deontologic, am sunat şi vorbit cu doamna Mladin Ioana, director al acestei şcoli. Domnia sa ne-a declarat că la momentul convorbirii telefonice niciun elev nu are păduchi. Am sunat la cabinetul medical din localitate unde, medicul fiind pe teren , am vorbit cu asistentul acestuia, care nu avea cunoştinţă de prezenţa păduchilor în şcoală.

Surpriza nu a întârziat să apară a doua zi, când am revenit cu telefonul şi am vorbit cu aceeaşi Mladin Ioana, nimeni alta decât directoarea şcolii, care a ţinut să ne mulţumească pentru că am informat-o despre noua apariţie a păduchilor în şcoala condusă de ea.

Mai mult de atât, a ţinut să ne asigure că este un caz izolat, la doar şase elevi din trei clase au fost găsiţi păduchi şi că primarul a alocat fonduri din bugetul primăriei din care au cumpărat 12 şampoane pentru păduchi, care au fost date părinţilor. În viziunea directoarei, problema a a fost rezolvată. Au fost găsiţi şi vinovaţii pentru aceşti păduchi. Părinţii acestor copii sunt singurii vinovaţi.

În numărul viitor al ziarului ATAC vă prezentăm totul despre marea dragoste dintre anumiţi profesori din această şcoală, cât şi despre modul cum dispar banii elevilor din ajutorul social.

 

 

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou