Un avion s-a prăbuşit după ce a atins firele de înaltă tensiune. Pilotul a murit

Ziarul Atac, 17 iunie 2012, Ora 12:42

  • print
  • |
un-avion-s-a-prabusit-dupa-ce-a-atins-firele-de-inalta-tensiune-pilotul-a-murit-26519-1.jpg

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, pe aerodromul Băneşti, în apropiere de Câmpina, judeţul Prahova, conform RTV. Aparatul de zbor a atins nişte fire de înaltă tensiune s-a produs un scurt circuit şi a explodat. Pilotul a decedat.

Martorii la tragedie au spus că avionul zbura la o altitudine destul de joasă, a atins firele de înaltă tensiune, s-a produs un arc electric, iar avionul a luat foc în timpul zborului. Pilotul se pregătea de aterizare în momentul în când s-a produs accidentul.
Poliţiştii au confirmat că pilotul a murit carbonizat. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, care şi-a pierdut viaţa este pilot de încercare la Bacău şi avea sute de ore de zbor la activ.
După prăbuşire, avionul a luat foc. Aparatul de zbor a fost distrus în totalitate.
"Am fost solicitaţi, în jurul orei 11.10, pentru a interveni la un accident aviatic. Un avion s-a prăbuşit. În momentul în care avionul a atins solul, a explodat. Pilotul a decedat. În avion nu se mai afla nimeni în afară de pilot", a declarat Mădălin Ipatie, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova.
Avionul de mici dimensiuni participa la prima ediţie a show-ului aviatic Băneşti Fly-In, eveniment care a început sâmbătă pe aerodromul din localitatea Băneşti şi la care participă zeci de aeronave, respectiv avioane, planoare, motodeltaplane.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou