5 propuneri de întrebuințări inedite ale blenderului

Mirela Ene, 3 iulie 2014, Ora 16:11

  • print
  • |
5-propuneri-de-intrebuintari-inedite-ale-blenderului-41480-1.jpg

Blenderul este de mare ajutor în bucătărie! Cu el poţi pregăti o mulţime de smoothie-uri delicioase, dar şi cocktailuri sau supe. Dar probabil că ştiai asta deja.

Este momentul să afli 5 noi propuneri de întrebuinţare ale acestui aparat electrocasnic atât de drag nouă. Iată ce mai poţi pregăti cu el.

1. Omlete. Nu-i aşa că e o idee bună? Ce ar fi să renunţi la bol şi la tel şi să muţi toate ingredientele pentru omletă în blender? Adaugă şi un pic de smântână pentru gătit şi transformă omleta obişnuită într-o bunătate demnă de servit în restaurant. Yummy!

2. Frişcă. Frişca preparată în casă este, în mod sigur, cea mai bună pe care o poţi obţine pentru a prepara deserturi savuroase, dar ce-ar fi dacă ţi-ai trimite mixerul în concediu pentru o scurtă perioadă? Poţi prepara frişca foarte simplu şi cu ajutorul blenderului. După ce ai pus smântână, setează-l la viteză maximă pentru 15-20 de secunde până când aceasta începe să prindă formă. Adăugă zahărul şi esenţele şi porneşte blenderul pentru încă 20 de secunde. Desigur, timpul poate varia în funcţie de cantitatea folosită.

3. Cafea şi condimente.
Nu ai o râşniţă la îndemână? Nici noi. Tocmai de aceea folosim blenderul atunci când trebuie să râşnim nişte cafea sau când trebuie să zdrobim boabele de piper, coriandru şi ienibahar pentru fripturile din weekend. Încerci şi tu?

4. Sos pesto. Pesto merge de minune cu paste, pe crostini, cu gnocchi sau somon. Iar cel mai bun pesto se pregăteşte acasă. Foloseşte reţeta noastră şi prepara propriul pesto la blender. Va fi gata în cel mai scurt timp!

5. Sos de roşii.
Pe timp de vară, nimic nu poate întrece gustul delicios al pastelor cu suc de roşii proaspăt stoarse. Poate doar pizza cu sos de roşii din grădină. Pentru orice l-ai folosi, prepară sosul cu roşii, puţin ardei iute, oregano şi ulei de măsline în blenderul din bucătăria ta.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou