Cum a slabit Jennifer Hudson 30 de kilograme

Diana Ionescu, 19 februarie 2013, Ora 15:10

  • print
  • |
cum-a-slabit-jennifer-hudson-30-de-kilograme-29453-1.jpg

Actrita si cantareata purta marimea 50 la haine acum 3 ani, dupa ce l-a nascut pe fiul ei, David. Conform perfecte.ro, pentru a juca rolul sotiei lui Nelson Mandela in filmul "Winnie" (2011), Jennifer a fost nevoita sa slabeasca si a ajuns un model pentru femeile de pretutindeni.

Pentru a slabi, Jennifer a apelat la serviciile unui antrenor personal si a incercat dieta Weight Watchers. Brandul i-a oferit apoi rolul de ambasadoare, atunci cand vedeta a slabit peste 30 de kilograme urmand regulile dietei.

Dieta Weight Watchers nu presupune numararea caloriilor, dar are la baza un sistem de puncte pe care le poti organiza intr-o dieta personalizata. Cu alte cuvinte, fiecare aliment are un numar de puncte si tu nu trebuie sa depasesti, insumand tot ce consumi intr-o zi, un anumit numar de puncte.

Pentru a afla numarul de puncte Weight Watchers pe care il ai la dispozitie intr-o zi, se iau calcul mai multe date personale, cum ar fi sexul, varsta, greutatea, inaltimea si tipul de acitivitate fizica pe care il faci.

De cand a slabit 36 de kilograme urmand aceasta dieta in 2010, Jennifer Hudson s-a mentinut in forma, dar recunoaste ca isi permite mici placeri culinare.

"Trebuie sa iti oferi lucrurile la care poftesti", a explicat cantareata in numarul din ianuarie al revistei "Lucky". "Eu iubesc ciocolata, asa ca mananc cate putina zilnic."

                           

Chiar daca au trecut 3 ani de la transformarea ei fizica, Jennifer recunoaste ca inca se obisnuieste cu noul ei corp: "Imi fac poze in fiecare zi, ca sa-mi vad corpul asa cum il vad ceilalti. A durat mult timp sa ma obisnuiesc cu el, inca ma redescopar si descopar cum sunt perceputa de ceilalti."

Cat despre modul in care se mentine in forma, vedeta spune ca are un stil de viata activ si ca incearca sa faca cat de mult sport poate: "Atunci cand fac jogging ma simt puternica si libera - ca Rocky", a declarat ea pentru revista "Lucky". "Iar iarna alerg pe banda. Imi spun mereu "O sa incerc 10 minute". Dupa ce fac cele 10 minute, urmeaza sa mai fac inca 20 - asa ma pacalesc, putin cate putin."

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou