Best Dental

Cum scapi de celulita de pe braţe în 4 paşi

Mirela Ene, 6 octombrie 2014, Ora 11:54

  • print
  • |
cum-scapi-de-celulita-de-pe-brate-in-4-pasi-43802-1.jpg

Celulita nu se depune doar pe fund şi coapse, ci şi pe braţe, unde femeile au depozite serioase de grăsime.

Vezi cum scapi de celulita de pe braţe în 4 paşi.

Pasul 1

Redu consumul zilnic de calorii cu 250 kcal şi evită alimentele nesănătoase şi pline de calorii goale, cum ar fi cartofii prăjiţi, prăjituri, îngheţată, gogoşi, burgeri, pizza şi produse din făină albă.

Pasul 2

Fă exerciţii la sală cu haltere şi gantere. În funcţie de forţă şi masă musculară, un antrenor te va ajuta să tonifiezi muşchiul triceps. Astfel, braţele tale vor fi mai suple şi sângele va circula mai bine, reducând aspectul inestetic de coajă de portocală.

Pasul 3

Fă exerciţii pentru tricepşi acasă, cu gantere de maxim 2 kilograme. Nu vrei să faci braţe groase şi musculoase, dar nici nu mai suporţi să fluturi din aripi când îţi mişti braţele?

Investeşte în două gantere (dacă nu ai bani, poţi încerca cu două sticle de plastic umplute cu apă).

Un exerciţiu simplu presupune să stai în picioare, în mâna dreaptă ţine o ganteră. Ridică mâna cu gantera deasupra capului şi, fără să mişti cotul din poziţie, lasă gantera spre ceafă, în jos, apoi ridică la loc. Repetă cu ambele braţe de câte 10 ori.

Pasul 4

Fă câte 45-60 minute de exerciţii cardio care să includă şi braţele: bicicletă eliptică, kick boxing, sărituri cu coarda, înot. Sportul şi mai ales execiţiile fizice care îţi pun sângele în mişcare exact în zonele cu probleme sunt cele mai bune metode de a scăpa de celulita de pe braţe.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:56