Cum slăbește Mihaela Rădulescu repede și sănatos

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 10:25

  • print
  • |
cum-slabeste-mihaela-radulescu-repede-si-sanatos-43299-1.jpg

Toată lumea este curioasă să afle "reţeta secretă" a siluetei cu care Mihaela Rădulescu se mândreşte la cei 45 de ani ai săi, însă vedeta nu a făcut niciodată o taină din aceasta: mâncarea sănătoasă, orele de sport din fiecare zi şi, mai nou, cura de detoxifiere, de o săptămână pe care o ţine aproape în fiecare lună.

"Îmi place să fac o cură de o săptămână pe lună, nu rezist mai mult, nu chiar în fiecare lună, că nu vreau să exagerez, dar o fac destul de consecvent şi e adevărat că mă simt minunat după. În general, curele de detoxifiere sunt foarte neprietenoase, nu-mi plac, pentru că regimul alimentar e groaznic, frustrările alimentare sunt foarte mari, dar o fac pentru că mă simt minunat după", dezvăluia Mihaela Rădulescu într-un interviu.

Într-o postare publicată pe contul său oficial de Facebook, Mihaela Rădulescu a vorbit despre programul la care se supune, de bună voie, timp de o săptămână.

Cura de detoxifiere ţinută de Mihaela Rădulescu:

"- suc de legume în fiecare dimineaţă (castravete, ginger, ţelină şi încerc să-l fac mai plăcut, adăugând şi un măr).

- înlocuiesc cafeaua cu ceai verde, la care adaug puţin ginger și multă lămâie.

- îmi fac un masaj cu sare de Himalaya (aia grunjoasă) la picioare, începând de la tălpi şi până la şolduri - stimulează circulaţia şi sistemul limfatic şi ca bonus, lasă pielea foarte fină.

- mănânc de 3 ori pe zi, la ore fixe, fără ronţăieli între mese. De sete, beau apă şi iaurt lichid, dar numai între mese, nu în timpul lor.
- nu mănânc decât un singur fel de mâncare (bine, asta fac în general, pentru că 2 feluri devin o capcană)

- cu cel putin 3 ore înainte de somn opresc orice poftă de mâncare şi "mă satur" doar cu ceaiuri fără teina sau apă.

- adaug proteine la fiecare masă, ca să-mi menţin nivelul energetic şi să-mi ţin în ordine zahărul din sânge.

La toata treaba asta, adaug porţia zilnică de sport şi mişcare.

Încercaţi, n-aveţi de pierdut decât nişte kilograme şi ceva din simpatia celor din casă, care vor fi uşor derutaţi de noua schimbare.... Vor sfârşi prin a vă înţelege, mai ales când vor vedea că radiaţi şi aveţi şi mai multă energie pentru ei...", ne sfătuieşte Mihaela Rădulescu.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou