Dietă minune urmată de Sore

Anca Bratu, 11 noiembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
dieta-minune-urmata-de-sore-35767-1.jpg

Tot mai multe vedete din România au decis să renunţe la carne şi să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Sore, Anca Ţurcaşiu, Monica Davidescu, Annes, Mihai Trăistariu şi Paula Chirilă sunt doar câteva dintre vedetele de la noi care au ales stilul de viață vegetarian.

Iată câteva sfaturi pentru un astfel de stil de viață.

La doar 24 de ani, Sore a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul ei. Vedeta a hotărât să elimine carnea din alimentaţia ei şi a trecut aproape un an de când a devenit ovo-lacto-pesto-vegetariană. Aceasta mărturiseşte că nu i-a fost deloc greu, mai ales că nu a fost niciodată o consumatoarea înrăită a mezelurilor sau a altor preparate de acest tip.

„Am renunţat la carne la începutul acestui an, a fost ceva natural. Pur şi simplu nu am mai simţit nevoia să mănânc carne. Oricum nu se număra printre alimentele mele favorite". Din ziua în care a decis să-şi schimbe regimul alimentar, artista a început să consume mai multe fructe şi legume şi a înlocuit carnea cu peştele.

„Programul încărcat nu îmi permite să petrec prea mult timp în bucătărie, dar când am ocazia fac creveţi cu sos chilli şi îmi ies foarte gustoşi. De asemenea, îmi place sushiul foarte mult, e mâncarea mea preferată", a declarat Sore. Mă simt minunat! Am mai multă energie acum, iar analizele sunt foarte bune", a spus cântăreaţa.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou