Dieta Scarsdale, slăbiţi sănătos în doar 14 zile

Ziarul Atac, 8 iulie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
dieta-scarsdale-slabiti-sanatos-in-doar-14-zile-32292-1.jpg

Regimul Scarsdale a fost creat de cardiologul american Herman Tarnower, fondatorul Centrului Medical Scarsdale din SUA şi este un regim uşor de urmat cu rezultate spectaculoase.

De-a lungul timpului, această dietă a adunat numeroşi adepţi datorită efectelor sale rapide. Planul este conceput pe 14 zile, urmate de alte 14 zile de stabilizare a rezultatelor şi de menţinere, în care sunt menţionate doar alimentele permise şi cele interzise. Cura se bazează pe limitarea aportului de glucide, grăsimi şi carbohidraţi şi încurajează consumul de produse bogate în proteine, deoarece acestea nu se depun sub formă de grăsime, deci nu îngraşă.

Regulile dietei

Micul dejun constă în consumarea unei jumătăţi de grapefrut, fruct ce va asigura enzimele necesare pentru arderea a 700 de calorii pe zi, sau a unui fruct de sezon, o felie de pâine integrală şi o cafea sau un ceai, fără zahăr. Iată ce conţin celelalte mese:

Luni
Prânz: carne slabă la alegere (pui, curcan, vită), o roşie tăiată, fiartă sau înăbuşită, cafea, ceai sau suc dietetic.
Cină: peşte sau fructe de mare, salată din legume şi verdeaţă, în cantităţile dorite, o felie de pâine prăjită, grapefrut sau un fruct de sezon, cafea sau ceai.

Marţi
Prânz: salată din fructe asortate - după preferinţă, cafea sau ceai.
Cină: carne slabă la grătar, salată de legume - roşii, ţelină, măsline, varză, castraveţi şi salată verde, cafea sau ceai.

Miercuri
Prânz: salată de ton sau de somon (fără ulei), condimentată cu oţet sau zeamă de lămâie, grapefrut, pepene galben sau un fruct de sezon, cafea sau ceai.
Cină: friptură de miel la grătar sau altă carne fără grăsime, salată de roşii, ţelină şi salată verde, cafea sau ceai.

Joi
Prânz: două ouă preparate după preferinţă, dar fără grăsime, brânză de vaci degresată proaspătă, dovlecei, păstăi sau roşii, o felie de pâine neagră prăjită, cafea sau ceai.
Cină: pui la grătar (fără piele şi fără grăsime), spanac, ardei gras sau fasole verde, cafea sau ceai.

Vineri
Prânz: 2 felii de brânză, spanac - din belşug, o felie de pâine prăjită, cafea sau ceai.
Cină: peşte sau fructe de mare, salată asortată, compusă din legumele preferate, o felie de pâine prăjită, cafea sau ceai.

Sâmbătă
Prânz: salată de fructe, cafea sau ceai.
Cină: friptură de pui, salată de legume, grepfrut sau fructe de sezon.

Duminică
Prânz: friptură de pui, salată de legume: roşii, morcovi, varză, broccoli sau conopidă, grapefrut sau fructe de sezon, cafea sau ceai.
Cină: grătar, salată de legume, varză de Bruxelles, cafea sau ceai.
În cea de-a doua săptămână de regim, repetaţi tot meniul.

sursa: Doctorulzilei.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou