Elena Gheorghe te învață cum să-ţi faci un scrub natural pentru faţă

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
elena-gheorghe-te-invata-cum-sa-ti-faci-un-scrub-natural-pentru-fata-43452-1.jpg

Chiar dacă îşi permite cel mai scumpe creme de faţă sau vizite regulate la saloane de lux, Elena Gheorghe este adepta metodelor naturale de îngrijire a tenului.


Cântăreaţa Elena Gheorghe are un ten impecabil, iar îngrijirea lui se bazează pe produse naturiste şi pe măşti pe care şi le face singură acasă. Secretul apariţiilor ei strălucitoare stă într-un scrub rapid, la care apelează înainte de evenimentele speciale.

"Înaintea unui eveniment, aplic un scrub special: demachiant amestecat cu o lingură rasă de sare. Sarea deschide porii şi curăţă tenul în profunzime, iar machiajul se aplică mult mai bine. Ca tonic, folosesc apoi apa de trandafiri, iar pentru hidratare ulei de argan. Toate aceste produse se găsesc la plafar", a povestit Elena Gheorghe.


De asemenea, frumoasa artista a mai dezvăluit câteva trucuri pe care ea le foloseşte pentru îngrijirea tenului: "mă spăl cu apă minerală pe faţă şi, înainte de machiaj, pulverizez apă termală. Folosesc creme pentru ten sensibil şi cu alge marine".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou