Mere coapte cu nuci pecan și merișoare

Ziarul Atac, 2 februarie 2015, Ora 14:41

  • print
  • |
mere-coapte-cu-nuci-pecan-si-merisoare-45431-1.jpg

Merele coapte sunt un adevărat deliciu al zilelor de iarnă și sunt și foarte simplu de preparat.

Iată un desert rapid și savuros:

Ingrediente

  • 4 mere mari 
  • 100 g nuci pecan 
  • 100 g merișoare 
  • 2 lingurițe marmeladă 
  • 1 linguriță zahăr brun 
  • 1 lingură unt 


Preparare
Încinge cuptorul la 180 de grade. Între timp, pregătește o compoziție din marmeladă, unt, zahăr brun, nuci pecan, merișoare și unt. Scoate căsuța de sâmburi din mijlocul merelor, apoi umple-le cu această compoziție.

Așază merele într-o tavă încăpătoare și da-le la cuptor, circa 20 de minute.

Scoate merele de la cuptor, după ce acestea se rumenesc ușor și se înmoaie pulpa.

Servește desertul călduț, pudrat cu zahăr sau cu frișcă alături.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou