Best Dental

Negresă de post

Mălina Andrei, 5 martie 2015, Ora 14:16

  • print
  • |
negresa-de-post-45850-1.jpg

Rețeta de negresă de post este foarte simplă și se prepară cu puține ingrediente.

Ingrediente:

- 250 gr zahăr;
- 100 ml ulei;
- 300 gr făină;
- 250 ml apă;
- 3-4 linguri gem de vișine sau de caise;
- 2 linguri cacao;
- 1 plic zahăr vanilat;
- 1 plic praf de copt;
- nuci 

Preparare: 

Într-un bol amestecăm uleiul cu zahărul, apoi adăugăm gemul (de vișine sau de caise) și omogenizăm compoziția. Turnăm apoi 1 cană de apă (250 ml) și adăugăm și zahărul vanilat.
Separat, amestecăm făina cu cele 2 linguri de cacao și cu praful de copt și le adăugăm peste compoziția din bol. La final adăugăm și nucile mărunțite.
Compoziția se pune într-o tavă unsă cu ulei și tavetata cu făină și se introduce în cuptorul încălzit în prealabil.
Se coace la foc potrivit 30-35 de minute și se încearcă cu ajutorul unei scobitori dacă este coaptă.
După ce s-a copt, se lasă să se răcească, apoi se taie cuburi.

Poftă bună!

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:26