Rețeta zilei Desert răcoros

Diana Ionescu, 24 iulie 2013, Ora 10:05

  • print
  • |
re-eta-zilei-desert-racoros-32693-1.jpg

Vă recomandăm acest desert cu mare încredere, este perfect pentru zilele călduroase care se anunță!

Ingrediente:
400 g frişcă lichidă,
250 g brânză dulce,
100 g zahăr,
100 g biscuiţi,
150 g ciocolată,
150 g fructe confiate,
1 esenţă de vanilie,
2 pliculeţe gelatină

Pentru decor:
50 g ciocolată
50 g fructe confiate

Mod de preparare:
Se amestecă frişca bătută bine cu brânza dulce şi cu zahărul până se obţine o cremă foarte fină. Se rup biscuiţii bucăţele, se dă ciocolata pe răzătoare şi se adaugă în crema de brânză împreună cu fructele confiate tăiate mărunt. Gelatina se pune la înmuiat în 100 ml de apă pentru 15-20 de minute.

În compoziţia obţinută se pun esenţa de vanilie şi gelatina topită, dar fără să dea în fiert. Se omogenizează şi se toarnă totul într-o formă de cozonac tapetată cu folie de plastic. Se acoperă desertul şi se dă la rece pentru 2-3 ore. Când este gata, se răstoarnă pe un platou şi se decorează cu ciocolată topită şi cu fructe confiate.

Poftă bună!

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou