REȚETA ZILEI: Supă rece de castraveți

Mirela Ene, 11 noiembrie 2013, Ora 11:38

  • print
  • |
re-eta-zilei-supa-rece-de-castrave-i-35794-1.jpg

Ingrediente pentru 4 persoane

500 g Castraveți
800 g Iaurt
2 căței Usturoi
150 ml Lapte proaspăt
2 linguri Pătrunjel/Mărar
1 buc Lămâi
1 lingură Ulei de măsline
după gust Sare
după gust Piper negru măcinat
după gust Pătrunjel/Mărar
după gust Boia de ardei dulce Mikado
50 g Nuci
4 lingurițe Ulei de nuci

Mod de preparare

1. Punem deoparte o treime din cantitatea de castraveți. Tăiem în două restul castraveților, le scoatem semințele și îi tocăm mărunt.
2. Pasăm într-un blender cuburile de castraveți cu iaurtul, laptele, sucul de lămâie, usturoiul zdrbit, mararul maruntit si uleiul. Adaugam sare si piper.
3. Introducem supa la frigider pentru o jumătate de oră.
4. Tăiem cubulețe restul castravețelui. Tocăm nucile.
5. Turnăm supa răcită în 4 boluri.
6. Presărăm cubulețe de castravete și nucile în fiecare farfurie.
7. Ornăm cu un fir de mărar, puțină boia și o linguriță de ulei de nuci.
8. Servim supa rece, cu pâine prăjită.

sursa: retete.lidl.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou