Rețetă de post: Chifteluțe de cartofi

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 12:59

  • print
  • |
reteta-de-post-chiftelute-de-cartofi-45707-1.jpg

Postul este regimul care se bazează pe eliminarea completă a produselor de origine animală, precum carnea, pestele, ouăle și produsele lactate. Beneficiile acestui regim asupra organismului sunt nenumarate, incluzând supunerea organismului la un efort mai mic de digestie, detoxifiere.

Iată o rețetă delicioasă, pe care nu trebuie să o ratezi!

 

 

Ingrediente:

• 1 kg de cartofi roşii fierţi în coajă
• 1 cană de orez fiert
• 3 linguri de pesmet
• 2 morcovi
• 1 ceapă mare
• 3-4 căţei de usturoi
• 1 linguriţă de lecitină din soia
• 1 legătură de pătrunjel
• Ulei de floarea-soarelui
• Sare de mare

Mod de preparare:

Morcovii se dau pe răzătoarea mică şi se pun într-o tigaie împreună cu ceapa tăiată mărunt, uleiul, un sfert de cană de apă şi puţină sare. Se lasă cca. 5-10 minute, amestecând din când în când, până când legumele se înmoaie şi apa scade complet.
După ce se răceşte puţin compoziţia, e amestecă într-un bol împreună cu cartofii fierţi şi răciţi, daţi pe răzătoarea mare, cu orezul, pesmetul, usturoiul zdrobit, lecitina din soia şi pătrunjelul şi se adaugă sare de mare după gust. Se modelează chifteluţele cu mâinile unse cu ulei şi se coc într-o tavă acoperită cu hârtie de copt cca. 30 de minute, la foc potrivit, în cuptorul deja încins. Se servesc calde, împreună cu diverse garnituri şi salate.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou