Reţeta zilei Briose cu bacon

Diana Ionescu, 8 aprilie 2013, Ora 12:53

  • print
  • |
reteta-zilei-briose-cu-bacon-30125-1.jpg

Ingrediente:

1 ou mare
250 gr bacon
1 lingurita zahar
80 gr unt
12 oua de prepelita
250 ml lapte proaspat
50 gr parmesan
1 ceapa verde
2 lingurite praf de copt
250 gr faina
un praf de sare

Mod de preparare:

Baconul se prajeste pana devine crocant, intr-o tigaie fara ulei, si se taie marunt. Se amesteca faina, praful de copt, zaharul, sarea, baconul, parmezanul si ceapa verde. In alt bol se amesteca laptele cu oul mare si se adauga peste ingredintele uscate, amestecate mai sus. Dupa omogenizare se adauga si untul topit si se amesteca usor. Se pune aluatul astfel rezultat in formele de briose. Se face o gaura in briosa, unde se sparge cate un ou de prepelita, apoi se mai adauga putina compozitie deasupra, astfel incat oul sa fie acoperit. Se da tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-25 de minute, verificand din cand in cand. Se servesc reci, ca aperitiv.
Pofta buna!

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou