Reteta zilei: Chec cu Sparanghel si Masline

Ziarul Atac, 21 mai 2013, Ora 10:37

  • print
  • |
reteta-zilei-chec-cu-sparanghel-si-masline-30887-1.jpg

Ingrediente:
100 ml ulei de masline
250 gr sparanghel
200 gr faina
2 lingurite si ½ praf de copt
1 lingurita rasa sare
1 lingurita cimbru
3 oua
100 ml lapte
50 gr masline negre intregi, fara samburi
1 lingurita vegeta de casa/ rosii uscate tocate
100 gr parmezan ras

Se opareste sparanghelul taiat in 3 pentru 2 minute in apa cu sare apoi sa da printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. 5 varfuri de sparanghel se pun deoparte pentru ornat. Intr-un castron se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si cimbrul.

Intr-un castron separat se mixeaza ouale si se incorporeaza in amestecul obtinut anterior. Se adauga laptele si uleiul, mixand pana ce compozitia se omogenizeaza.

Se adauga vegeta (sau rosiile uscate), maslinele, sparanghelul si 2/3 din cantitatea de parmezan si se amesteca incet. Compozitia se toarna intr-o tava de chec (22x10 cm) tapetata pe fund cu hartie de copt.

Se orneaza cu cele 5 varfuri de spanac, cateva masline si restul de parmezan ras. Se da tava la cuptorul incins in prealabil la 190 gr C pentru aproximativ 35 - 40 minute.

sursa: myclassiccuisine.blogspot.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou