RETETA ZILEI: Iepure la cuptor cu legume

Ziarul Atac, 22 august 2013, Ora 10:04

  • print
  • |
reteta-zilei-iepure-la-cuptor-cu-legume-33512-1.jpg

Ingrediente pentru 4 persoane

2 buc Ceapa galbena
3 buc Morcovi
4 buc Ardei gras verde
5 buc Rosii
2 buc Dovlecei
10 catei Usturoi 250g
2 linguri Ulei de masline
3 buc Costita afumata
200 g Masline
500 g Cartofi albi noi
1 cana Vin rosu demisec 12% Vol.
dupa gust Sare de mare
dupa gust Piper negru macinat
1 buc Iepure intreg

Mod de preparare

1. Tocam ceapa fideluta si maruntim morcovii, iar ardeii ii taiem fasii. Dovleceii ii taiem felii iar costita fasiute subtiri.
2. Facem mici buzunare in carne cu varful cutitului si impanam carnea cu costita si usturoi. Umplem burta iepurelui cu o parte din legume si o prindem cu scobitori.
3. Facem un pat din restul de legume cu putin ulei, peste care asezam iepurele, asezonat cu sare si piper.
4. Adaugam vinul.
5. Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si introducem tava la cuptor timp de 45 de minute la o temperatura de 175°C.

Pofta buna!

sursa: Retete.lidl.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou