RETETA ZILEI: Mini Panna Cotta

Ziarul Atac, 8 iulie 2013, Ora 14:57

  • print
  • |
reteta-zilei-mini-panna-cotta-32317-1.jpg

Ingrediente pentru 8 persoane

1 buc Ghimbir
500 g Frisca lichida
50 g Zahar
1 lingurita Gelatina alimentara
2 buc Portocale
1 buc Grapefruit rosu
1 buc Zahar vanilinat

Mod de preparare

Se curata de coaja ghimbirul si se taie bucatele. Se adauga zahar si smântâna si se pun împreuna la fiert la foc mic, amestecând din când în când. Se lasa putin la racit, apoi se trec printr-o strecuratoare.

Se dizolva gelatina în apa rece, încorporându-se în crema calda, preparata anterior. Se toarna în opt pahare mici de sticla sau plastic transparent si se lasa la racit, la frigider, cca. 4 ore.

Fructele se decojesc, se feliaza si se curata de pielite, apoi se amesteca cu zaharul vanilinat. Se distribuie deasupra preparatului si se servesc imediat.

Dupa preferinte, daca se doreste ca Panna Cotta sa fie întarita astfel încât sa poata fi rasturnata din pahare, în forma dorita, se foloseste la preparare o lingurita cu vârf de gelatina.

sursa: Retete.lidl.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou