Best Dental

Rețeta zilei: Orez basmati cu broccoli şi migdale

Mălina Andrei, 25 februarie 2015, Ora 12:25

  • print
  • |
reteta-zilei-orez-basmati-cu-broccoli-si-migdale-45765-1.jpg

INGREDIENTE

  • 100 g orez basmati
  • 100 ml lapte de cocos neîndulcit
  • 1/2 lingura sare
  • 1 bucata broccoli
  • 50 g fulgi de migdale
  • 3 lingura oţet de vin
  • 1 praf sare


PREPARARE

  • Orezul se lasă peste noapte, cca 12 ore, în apă rece. Apoi se strecoară.
  • Orezul se pune într-o oală, cu laptele de cocos şi sare şi se umple cu apă cu cca 1 cm deasupra orezului. Se dă în fiert şi se mai lasă la foc mic cca 20 de minute, până când scade şi orezul se încheagă. Se lasă la răcit, fără capac.
  • Broccoli se spală, se rup bucheţelele şi se opăresc cca 6 minute în apă fiartă cu sare. Fulgii de migdale se călesc uşor.
  • Se stropeşte broccoli cu oţetul şi se presară fulgii de migdale. Se pun pe farfurii. Din orez se fac mingiuţe şi se aşază deasupra bucheţelelor de broccoli.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:01