REŢETA ZILEI Rulada mozaic

Diana Ionescu, 25 februarie 2013, Ora 14:27

  • print
  • |
reteta-zilei-rulada-mozaic-29560-1.jpg

Ecuisine va prezinta un preparat aratos si gustos, perfect pentru mesele in familie.

Ingrediente

300 g ciolan afumat
400 g muşchi de porc
800 g cartofi
200 g smântână
50 g unt
1 ceşcuţă cu lapte
1 gălbenuş
rozmarin
sare
piper
ulei
200 g caşcaval

Mod de preparare

1.Se taie ciolanul si muschiul cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se asaza intr-o tava. Se stropeste totul cu putin ulei si apa si se lasa la cuptor sa se inabuse.

2.Separat, se pun cartofii la fiert in apa cu un praf de sare, dupa care se zdrobesc cu mixerul si se amesteca bine cu cascavalul ras, smantana si untul.

3.Piureul astfel obtinut se sareaza, dupa gust, se subtiaza cu laptele caldut si se intinde peste el o folie de aluminiu.

4.Din loc in loc, se pun cubulete de carne si se presara rozmarin. Se ruleaza cu mare grija, dupa care se inveleste rulada in folia de aluminiu. Se lasa la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.

5.Se taie deasupra folia, indepartandu-se usor, se unge cu putin galbenus si se mai lasa 10-15 minute, pana prinde crusta. Se taie rulada numai dupa ce s-a racorit putin.
Pofta buna!

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou