Top 5 alimente care te slabesc in talie

Ziarul Atac, 10 iunie 2013, Ora 13:01

  • print
  • |
top-5-alimente-care-te-slabesc-in-talie-31481-1.jpg

Obezitatea abdominala creste riscul unor boli frecvente ca diabet zahar, boli cardio-vasculare, constipatie si alte tulburari de tranzit si totodata favorizeaza aparitia unor tipuri de cancer.

Obezitatea abdominala este incriminata astazi ca factor de risc pentru Sindromul Metabolic sau Sindromul X, care include riscul pentru boli cardiovasculare, infarct miocardic, accident vascular cerebral, ficat gras (steatoza hepatica) etc.

Pepenele rosu

Desi este bogat in glucide, totusi pepenele rosu este bogat si in betacaroten, o serie de antioxidanti si APA! Contine foarte putine calorii si poate inlocui cu usurinta o masa!

In dieta este recomandat ca pe tot sezonul pepenilor sa consumati 1-2 felii la micul dejun si seara in locul cinei, precum si la orice gustare din zi.

Menta

Menta este ideala in orice cura de slabire, consumata proaspata in diverse preparate, salate si sucuri. Va recomandam sa beti dimineata un pahar de limonada cu menta obtinut astfel: o jumatate de lamaie stoarsa si o mana de frunze proaspete de menta puse la blender, completat cu apa plata.

Menta prezinta capacitati uimitoare in potentarea metabolismului si arderea grasimilor.

Papadia

Probabil unii dintre dumneavoastra sunt surprinsi sa afle ca aceasta planta care creste pe toate drumurile si in toate gradinile este un adevarat panaceu.

Noi va recomandam sa consumati in salate frunze proaspete de papadie, au gust consistent, usor amarui si confera salatelor o aroma placuta. Daca veti condimenta salatele cu zeama de lamaie, atunci chiar va promitem un gust delicios.

Papadia este considerata planta medicinala si este utilizata atat pentru potentialul sau in curele de slabire, cat si in medicina traditionala pentru tratarea multor boli.

Mararaul

Inca o surpriza sa aflati ca mararul arde grasimile, nu-i asa? Pentru cei carora le place mararul, este indicat sa il foloseasca cat mai des in bucatarie, in stare proaspata.

Mararul poate fi utilizat in aproape toate salatele, iar in combinatie cu branza, castravete si iaur rezulta o compozitie delicioasa care poate reprezenta o gustare sau chiar cina.

Citeste continuarea pe Kudika

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou