Ziarul ATAC te slăbeşte! Începe chiar de azi!

Dan Alexandru, 5 septembrie 2013, Ora 14:03

  • print
  • |
ziarul-atac-te-slabeste-incepe-chiar-de-azi-33922-1.jpg

În acest moment, există zeci de diete care-ţi promit slăbire rapidă şi sănătoasă. Însă multe dintre ele nu fac altceva decât să-ţi dea organismul peste cap. Dieta "Mayo" însă a dat rezultate la mai multe vedete şi persoane care au avut nevoie să alunge kilogramele în plus.

Atenţie este foarte important să respecți exact ce scrie în celebra dietă "Mayo"

Ziua 1:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub zahăr. Prânz: 2 ouă fierte tari + 400 gr spanac fiert + 1 roşie. Cina: 200 gr friptura de vacă +o salată cu ulei şi zeama de lămâie.

Ziua 2:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub zahăr. Prânz: 250 g şuncă + o cutie de iaurt natural; Cina: 200 g friptura de vacă + salata cu ulei şi zeama de lămâie.

Ziua 3:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + o felie de pâine prăjită. Prânz: 2 ouă fierte tari + o felie de şuncă + 1 salata. Cina: o ţelina fiartă + o roşie + un fruct proaspăt: măr, pară sau portocala.

Ziua 4:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub zahăr + o felie de pâine prăjită. Prânz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov slab + 250 gr brânză de vaci.

Ziua 5:
Mic dejun: un morcov mare râs. Prânz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lămâie + 1 linguriţă de unt. Cina: 200 gr friptura de vacă + o ţelina rasă.

Ziua 6:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub zahăr + 1 felie de pâine prăjită. Prânz: 2 ouă fierte tari + un morcov mare, râs. Cina: 1/2 pui + o salată cu ulei şi zeama de lămâie.

Ziua 7:
Mic dejun: O ceaşcă de ceai fără zahăr. Prânz: nimic. Bea multă apă. Cina: 200 gr cotlet de miel + un măr.

Ziua 8:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub zahăr. Prânz: 2 ouă fierte tari + 400 g spanac fiert +o roşie. Cina: 200 g friptura de vacă + salata cu ulei şi zeama de lămâie.

Ziua 9:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub zahăr. Prânz: 250 g şuncă + o cutie de iaurt natural. Cina: 200 g friptura de vacă + salata cu ulei şi zeama de lămâie.

Ziua 10:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie de pâine prăjită. Prânz: 2 ouă fierte tari + o felie de şuncă + 1 salata. Cina: o ţelina fiartă + o roşie + un fruct proaspăt: măr, pară sau portocala.

Ziua 11:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub zahăr + o felie de pâine prăjită. Prânz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov râs + 250 gr brânză de vaci.

Ziua 12:
Mic dejun: un morcov mare râs. Prânz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lămâie + 1 linguriţă de unt. Cina: 200 gr friptura de vacă + o ţelina rasă.

Ziua 13:
Mic dejun: O ceaşcă de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie de pâine prăjit. Prânz: 2 ouă fierte tari + un morcov mare râs. Cina: 1/2 pui + o salată cu ulei şi zeama de lămâie.

IMPORTANT!

Carnea trebuie consumată fiartă sau pe grătar, NU PRĂJITĂ SAU GĂTITĂ ALTFEL! Nu consumaţi alcool! Fără sare sau alte condimente, fără gumă de mestecat, TIC-TAC, sucuri ori seminţe. Iar cel mai important trebuie să consumaţi foarte multă apă plată!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou