ATENȚIE. Tratament nou pentru infertilitate

Dan Alexandru, 8 ianuarie 2014, Ora 09:09

  • print
  • |
atentie-tratament-nou-pentru-infertilitate-37174-1.jpg

În România, infertilitatea afectează un număr din ce în ce mai mare de cupluri. Aproape 20 % din populaţia aflată la vârsta potrivita pentru a avea un copil întâmpină probleme. Din fericire, exista o mulţime de soluţii, iar una dintre ele este homeoterapia.

Înainte de începerea tratamentelor pentru infertilitate, cum ar fi stimularea ovariana, inseminarea intrauterină sau fertilizarea in vitro, cuplurile care își doresc copii au o alternativă: homeoterapia ginecologică.

„Încercăm ca pentru un cuplu infertil să găsim alte căi paramedicale sau mai puțin invazive decât medicația alopata obișnuită. De aceea am încercat cu homeoterapie să ameliorăm această problemă", explică Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrică-ginecologie.

„Este o combinație de măsuri alopate și non-alopate, -- cu scopul de a îmbunătăți calitatea ovocitară, calitatea ovocitului viitoarei mame, calitatea spermei, calitatea spermatozoizilor în așa fel încât calitatea embrionului care va rezulta să fie una dintre cele mai bune", spune George Vasilescu, medic primar obstetrica-ginecologie.

Tratamentul homeopat trebuie urmat de ambii parteneri timp de trei luni.

„De ce 90 de zile? Pentru că este perioada în care viitorul ovocid și viitorul spermatozoid încep să se matureze, să se formeze. E foarte importantă această perioadă pentru cuplu și pentru viitoarea sarcină", subliniază George Vasilescu, medic primar obstetrica-ginecologie.

Tratamentele homeopate ajută corpul să se vindece singur.

Homeoterapia ginecologica poate fi folosită și pentru reglarea ciclului menstrual sau ameliorarea simptomelor menopauzei.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou