Bănicioiu a dispus efectuarea unei anchete la CTS Slatina şi la Spitalul de Urgenţă Slatina

Mirela Ene, 3 martie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
banicioiu-a-dispus-efectuarea-unei-anchete-la-cts-slatina-si-la-spitalul-de-urgenta-slatina-38490-1.jpg

Ministrul interimar al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a dispus efectuarea unui control de fond la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina pentru cunoaşterea situaţiei reale din această instituţie, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media referitoare la recoltarea de sânge de la un pacient infectat cu virusul hepatic B la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina şi folosirea lui la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit unui comunicat de presă al MS remis vineri AGERPRES, prin ordin de ministru a fost aprobată comisia de control care va evalua suspiciunea de infecţie cu virusul hepatitic B post transfuzională.

Comisia este formată din reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Institutului Naţional de Hematologie Transfuzională şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

"Până la confirmarea sau infirmarea acestei suspiciuni, Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională a cerut Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina să solicite sânge şi derivate din sânge de la centrele de transfuzie sanguină din judeţele limitrofe, Gorj şi Dolj. În acest mod se asigură desfăşurarea activităţii în condiţii normale", susţine MS.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou