Ceapa stopează CANCERUL

Dan Alexandru, 8 mai 2014, Ora 11:31

  • print
  • |
ceapa-stopeaza-cancerul-40021-1.jpg

Ceapa stopează înmulţirea celulelor canceroase, reglează circulaţia şi are efecte benefice pentru diabet. Ceapa nu ar trebui să îţi lipsească de la nicio masă, mai ales după ce vei afla cum să faci să nu îţi miroasă urât respiraţia după ce ai mâncat.

Ceapa are un efect protector contra cancerului de stomac si al tubului digestiv. Chiar daca rezultatele studiilor de pana acum nu sunt foarte clare, ceapa ar avea efecte bune si in cazul altor tipuri de cancer, cum ar fi cel de laringe, de esofag sau de prostata. La baza bunelor rezultate ale cepei in tratamentul cancerului stau antioxidantii pe care ii contine (antocianina si cuercetina).

Un studiu realizat pe sobolani bolnavi de cancer la colon a demonstrat ca extractul de ceapa poate reduce inmultirea celulelor canceroase. Pe langa efectul de prevenire a cancerului, ceapa si trateaza aceasta boala.

Pentru a profita din plin de calitatile acestei legume, trebuie sa stii ca ceapa rosie contine mai multi antioxidanti decat ceapa alba. Consuma ceapa impreuna cu alte alimente bogate in antioxidanti, cum ar fi fructele si legumele colorate.

Ceapa ar trebui consumata zilnic, de preferinta cruda. Daca este gatita, nu trebuie sa fie prajita in ulei sau alt tip de grasime.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou