Cum prevenim apariţia firelor albe de păr

Ziarul Atac, 11 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-prevenim-aparitia-firelor-albe-de-par-42436-1.jpg

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, ne apar şi primele fire albe de păr. Cu toate acestea, chiar şi persoanele foarte tinere se pot confrunta cu această problemă, cauzele fiind variate, de la dezechilibre hormonale şi până la stres.


Vestea bună este că apariţia firelor albe de păr poate fi prevenită - iată câteva lucruri pe care le poţi face, pentru a te asigura că nu te vei confrunta cu această problemă, mai devreme decât ar trebui.

Ai grijă la aportul de vitamine şi minerale
Mănâncă mai multe fructe şi legume proaspete sau consumă sucuri din fructe şi legume. Vitaminele sunt esenţiale pentru buna dezvoltare a organismului nostru şi sunt responsabile pentru prevenirea mai multor afecţiuni, inclusiv pentru prevenirea apariţiei precoce a firelor albe.
Include în dieta ta alimente care conţin iod


Consumă alimente care conţin iod. Peştele, bananele, morcovii - toate conţin iod, substanţă care previne apariţia firelor albe de păr. De asemenea, este recomandat să consumi sare iodată.
Masează-ţi rădăcinile firelor de păr cu gel de aloe vera
Gelul de aloe vera te poate ajuta şi el în prevenirea apariţiei precoce a firelor albe. Tot ce trebuie să faci este să îţi masezi scalpul periodic cu acest produs.


Foloseşte uleiuri naturale
Şi uleiurile te pot ajuta - Măştile de păr pe bază de ulei de cocos, ulei de măsline sau ulei de migdale, nu numai că îţi îmbunătăţesc aspectul părului, dar îi oferă şi grija de care are nevoie, din punct de vedere al sănătăţii.

Renunţă la obiceiurile dăunătoare, redu stresul şi odihneşte-te mai mult
Orice tratament ai alege, ai grijă să te odihneşti suficient şi mai ales să reduci pe cât posibil stresul din viaţa ta. Obiceiurile nesănătoase, precum fumatul sau consumul de alcool, ar trebui şi ele tăiate de pe listă, însă dacă nu poţi renunţa de tot la ele, asigură-te că diminuezi consumul lor.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou