Cum să slăbeşti fără să ţii cură de slăbire

Dan Alexandru, 26 ianuarie 2014, Ora 13:54

  • print
  • |
cum-sa-slabesti-fara-sa-tii-cura-de-slabire-37769-1.jpg

Ti se poate parea un paradox, dar poti slabi fara sa tii cura de slabire. Nu intotdeauna curele de slabire sunt foarte sanatoase, asa ca este mult mai recomandat sa incerci altceva pentru a scapa de surplusul de kilograme nedorite.

Iata cateva modalitati prin care poti sa slabesti fara sa tii cura de slabire.

1. Mananca dupa ceas
Seteaza-ti un timp de 20 de minute pentru fiecare masa si reinventeaza-te. Daca obisnuiai sa infuleci totul in 5 minute, este timpul sa uiti de asta. Savureaza fiecare inghititura, mestec-o indelung. In acest fel, te poti satura chiar si cu portii mici, intrucat creierul trimite semnale de satietate. Infulecatul blocheaza aceste mesaje si risti sa mananci mai mult decat trebuie.


2. Dormi mai mult, cantaresti mai putin
O singura ora de somn in plus, pe zi, duce la pierderea a 6 kilograme intr-un an, spun cercetatorii de la Universitatea din Michigan. Conditia este sa nu mananci mai mult de 2500 de calorii pe zi. Potrivit acestora, lipsa somnului si implicit a odihnei duce la cresterea poftei de mancare.

3. Mananca mai multe legume
La masa de seara mananca trei legume sau fructe crude. Bogate in apa si fibre, fructele si legumele au mai putine calorii. Le poti gati, insa fara grasime. Foloseste lamaie, ierburi aromate si condimente, pentru gust in locul sosurilor grase, cu sare sau cu zahar.


4. Mananca supa
Supa este un mijloc excelent de a te alimenta, fara un aport crescut de calorii. Tocmai de aceea supa este primul fel de mancare pentru ca da senzatie de satietate, iar apoi, la felul doi mananci mai putin.


5. Alege cerealele integrale
Cerealele precum orezul brun, ovazul, secara, graul integral te ajuta sa slabesti. Dau mai usor senzatia de satietate, mananci mai putin si, in plus, iti pot scadea nivelul colesterolului.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou