Cum scapi de mătreață peste noapte

Mirela Ene, 1 decembrie 2014, Ora 19:58

  • print
  • |
cum-scapi-de-matreata-peste-noapte-44607-1.jpg

Mătreaţa este inestetică şi deranjantă pentru oricine, femei şi bărbaţi deopotrivă. Vezi cum scapi de mătreaţă peste noapte cu câteva trucuri de cosmetică naturale.

Iaurt anti mătreaţă

Spală părul cu şamponul tău obişnuit (preferabil şamponul recomandat de dermatolog). Aplică iaurt proaspăt pe toată suprafaţa şi freacă bine la rădăcină. Lasă să acţioneze maxim 10 minute, apoi clăteşte şi mai şamponează o dată, cu foarte puţin şampon.

Ceai din plante

Dacă vrei să ai părul curat şi fără mătreaţă, poţi să-l clăteşti cu o infuzie din cimbru, salvie şi urzici, câte o linguriţă din fiecare la o ceaşcă de apă.

Oţet

Oţetul alimentar ajută la echilibrarea ph-ului pielii de pe scalp, care se umple de mătreaţă.

Clăteşte părul cu o soluţie dintr-o parte apă şi o parte oţet, după care lasă puţin să acţioneze şi mai clăteşte o dată cu apă călduţă, ca să elimini mirosul de oţet.

Aspirină

Pisează două-trei pastile de aspirină într-un şervet. Pune praful de aspirină într-un castronel şi amestecă cu şamponul tău.

Spală-te normal pe cap, dar lasă şamponul cu aspirină să acţioneze circa 2 minute înainte de clătire.

Banană şi oţet

Pasează o banană coaptă şi amestec-o cu două ceşti de oţet alimentar. Masează scalpul cu acest amestec circa 5 minute. Înfăşoară părul într-un prosop cald şi lasă să ascţioneze 20 de minute, apoi spală părul în mod obişnuit. Repetă procedeul zilnic, timp de o săptămână, apoi doar o dată pe săptămână, pentru întreţinere.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou