Cum te poate ajuta ceapa să ai un păr mai bogat şi mai frumos

Mirela Ene, 1 decembrie 2014, Ora 20:02

  • print
  • |
cum-te-poate-ajuta-ceapa-sa-ai-un-par-mai-bogat-si-mai-frumos-44608-1.jpg

Cu siguranţă că primul lucru care îţi apare în minte, atunci când te gândeşti la ceapă, nu este un păr frumos. Cu toate acestea, unii specialişti spun că au descoperit adevăratul secret al părului bogat şi frumos - ceapa!

De ce este ceapa eficientă în problemele părului

În ciuda mirosului său nu chiar grozav, ceapa, sau mai bine spus sucul de ceapă, pentru că de el este vorba aici, conţine o cantitate considerabilă de sulf. Sulful, la rândul său, stimulează circulaţia sângelui şi reduce inflamaţiile, fiind totodată şi antibacterian. Odată cu stimularea circulaţiei de la nivelul scalpului, firul de păr se poate dezvolta mai repede şi poate creşte mult mai rezistent.
Latura antibacteriană a sucului de ceapă te asigură că orice problemă cu scalpul ai avea, ea va putea fi rezolvată în mod natural şi eficient. Mai mult decât atât, sucul de ceapă te poate scăpa şi de mătreaţă, iar acest lucru este dovedit şi lesne de înţeles, mai ales dacă ne gândim că multe şampoane antimătreaţă conţin sulf.

Cum îţi prepari un tratament pentru păr pe bază de ceapă

Ia una sau două cepe şi pune-le într-un storcător de fructe. Sucul rezultat se poate folosi simplu sau se poate amesteca cu puţină miere, pentru a-i mai tăia din mirosul puternic. Se aplică tratamentul rezultat pe scalp, dar şi pe lungimea părului (dacă ai părul foarte lung trebuie să foloseşti mai multă ceapă) şi se lasă să acţioneze până la 30 de minute.
Apoi părul se spală ca de obicei, iar mirosul neplăcut va dispărea. Aplicat de două ori pe săptămână, acest tratament te poate feri de căderea excesivă a părului, stimulează creşterea şi îl face mai frumos, mai fin şi mai uşor de coafat.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou