Iată ce se întâmplă dacă inghiți sperma partenerului

Dan Alexandru, 20 martie 2014, Ora 15:55

  • print
  • |
iata-ce-se-intampla-daca-inghi-i-sperma-partenerului-38956-1.jpg

Înghițirea spermei în timpul actului sexual are atât beneficii cât și riscuri. Însă, poți să te bucuri de nectarul din prunele partenerului tău dacă el este perfect sănătos și nu este purtător de boli cu transmitere sexuală.
Deși pentru multe femei înghițirea spermei în timpul sexului oral, reprezintă un subiect tabu și chiar de ne conceput, trebuie să știi că poți avea parte de plăceri nebănuite dacă decizi să faci acest lucru.

Indiferent că te atrage sau nu o asemenea experienţă, este important să ştii ce riscuri şi beneficii sunt corelate cu înghiţirea spermei.

Dacă înghiți sperma nu vei rămâne gravidă, dar poți contacta HIV dacă partenerul tău este seropozitiv.

Sau poți lua alte boli produse de chlamydia, sifilisul, gonoreea, herpesul sau HPV, un virus extrem de periculos.

Unele femei nu înghit sperma pentru că sunt alergice la componentele lichidului seminal și ale spermatozoizilor.

Medicii recomandă ca înghiţirea spermei să fie practicată doar cu un partener stabil, care este cu analizele la zi.

Însă, înghițirea spermei are și beneficii nebănuite. Potrivit unui studiu, lichidul seminal are un efect antidepresiv. Femeile care înghit sperma se bucură de beneficiile substanţelor nutritive şi îşi micşorează riscul apariţiei depresiei.

Cercetătorii susţinând că aceste beneficii provoacă dependenţă, din pricina substanţelor conţinute de lichidul seminal.

Femeile care fac sex oral, fără să se retragă în momentul ejaculării, îşi dimunează riscul de a face Preeclampsia, o boală care apare în urma creşterii tensiunii sangvine şi care are o anumită incidenţă în cazul femeilor însărcinate.

Lichidul seminal îţi oferă substanţe nutritive întrucât conţine aproximativ 150 de mg proteine, 6 mg lipide, 11 mg carbohidraţi, 3 mg colesterol şi multe alte substanţe nutritive ca: zinc, potasiu, vitamina C şi B, calciu, acid citric, creatină, fructoză, acid lactic, magneziu, fosfor, sodiu şi seleniu.

Printre beneficiile substanţelor amintite se numără şi fortificarea sistemului imunitar, întreţinerea ţesuturilor, a muşchilor și albirea dinților.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou