Restricții la tratamentele în străinătate

Dan Alexandru, 3 aprilie 2014, Ora 11:21

  • print
  • |
restrictii-la-tratamentele-in-strainatate-39204-1.jpg

Ministerul Sănătăţii îi ţine pe pacienţii români captivi într-un sistem sărac. O directivă europeană dă dreptul oricărui bolnav să se trateze în orice altă ţară a Uniunii, dar statul român vrea să împună restricţii. Astfel, suferinzii ar fi nevoiţi să obţină o autorizare din partea caselor de asigurări.
Pentru o investigație PET-CT, care indică existența cancerului în organism, va fi nevoie de bilet de trimitere și de decizia de aprobare de la experţii CNAS. Pentru medicamente şi dispozitive medicale din alte state membre UE vor fi necesare o reţetă și decizia de aprobare de la experţii CNAS.

Pentru spitalizare continuă se va cere un raport din partea medicului curant, care să recomande tratamentul într-un spital din străinătate.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou