Slăbește cu sucuri naturale

Ziarul Atac, 19 ianuarie 2015, Ora 00:45

  • print
  • |
slabeste-cu-sucuri-naturale-45203-1.jpg

Trăim într-o lume în care stereotipurile sunt prezente la tot pasul. Pentru asta, multe persoane ajung să se înfometeze pentru a arăta precum modelele din reviste. Soluţia este însă simplă şi la îndemâna tuturor: combină exerciţiile cu o dietă echilibrată şi alege pentru hidratare băuturi care te ajută să grăbeşti arderea kilogramelor.

Iată mai jos sucurile naturale ce ajută la slăbire.


Sucuri naturale ce favorizează slăbirea.
Sucurile de fructe revigorează organismul prin aportul de fructoză care hrăneşte creierul şi prin vitaminele şi mineralele care ajută la buna funcţionare a organismului. Toate fructele sunt indicate, dar afinele şi perele sunt cele mai recomandate. Acestea ajută în curele de slăbire şi în detoxifierea organismului, deoarece favorizează arderile. În acelaşi timp, sucul de afine întăreşte imunitatea şi oferă protecţie împotriva infecţiilor, iar cel de pere oferă organismului fosfor, magneziu şi potasiu, numai bune pentru imunitate şi pentru menţinerea sănătăţii osoase.


Sucurile detox
- Sucurile deotxifiante sunt aliaţii tăi de încredere în lupta împotriva kilogramelor în plus. Le poţi prepara doar din fructe, doar din legume, sau combinate. Dintre fructe, citricele sunt recomandate pentru capacitatea de detoxifiere puternică. Prin urmare, sunt cea mai bună alegere dacă vrei să elimini toxinele adunate în organism. Adaugă în aceste sucuri legume bogate în fibre precum ghimbirul, morcovii sau fructe precum merele.


Apa plată cu lămâie - Sună ca un clişeu, însă apa plată cu lămâie este considerată bautura ideală pe durata dietelor. În locul lămâiei puteţi însă pune în apă câte o felie din orice alt fruct: pepene roşu, kiwi, piersică, căpşune sau frunzele de mentă, care dau o savoare special.


Sucurile din legume crucifere echilibrează hormonal
- Sucurile naturale din legume sunt indicate pentru aportul lor de fibre, antioxidanţi, şi mai ales pentru faptul că sunt bogate în fitonutrienţi care contribuie la menţinerea echilibrului hormonal. Varza, broccoli, conopida; aceste legume ajută la detoxifiere, topesc depozitele de grăsime şi conţin substanţe fitovegetale numite indoli. Acestea sunt renumite pentru capacitatea lor de a preveni cancerul de sân, iar cruciferele sunt legume care conferă organismului şi alte beneficii precum reducerea inflamaţiilor din corp, un bun control al foamei (deoarece stabilizează glicemia) şi asigură detoxifiere generală naturală.


Ceaiul verde stimulează metabolismul
- Este bogat în antioxidanţi care revitalizează organismul, şi este folosit ca adjuvant în curele de slăbire. Este indicat să bei o cană de ceai vedre zilnic, pentru a oferi organismului anxioxidanţi care îţi vor furniza energia pentru a arde şi mai multe calorii. Antioxidanţii din ceaiul verde te vor ajuta şi să îţi controlezi foamea şi au un efect benenefic asupra întregului organism.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou