Totul despre dieta cu apă

Ziarul Atac, 16 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
totul-despre-dieta-cu-apa-41020-1.jpg

Oricât de ciudat ar părea, da, poţi să slăbeşti doar cu apă. Poţi să scapi de kilogramele în plus, să îţi menţii silueta, iar acest lucru este benefic organismului tău. În plus beneficiezi de o mulţime de avantaje şi "dezlegări", poţi să ai mese liniştite şi să mănânci aproape tot ceea ce îţi doreşti.

Dieta cu apă nu este o altă descoperire de ultimă oră de la Hollywood. Aceasta este folosită în Japonia şi în celelalte ţări asiatice încă din cele mai vechi timpuri. Pe atunci nu era folosită pentru slăbire, ci era un mod de viaţă. Se ştie că, încă din cele mai vechi timpuri, femeile din ţările asiatice iubesc să aibă tenul cât mai alb.

De aceea foloseau diferite creme sau pudre care, după o anumită perioadă de utilizare, deshidratau pielea. Pentru a preveni ca acest lucru să se întâmple, femeile beau 2 litri de apă pe zi, acest lucru conducând la un stil de viaţă.
Ce trebuie să faci
Tot ce trebuie să faci este să bei apă. Doi litri de apă în fiecare zi! Cel mai bine este să începi din momentul în care te trezeşti. Să ai la îndemă un pahar de 250 ml din care începi să bei puţin câte puţin, în timp ce te pregăteşti pentru servici. Astfel vei începe ziua plină de energie şi cu un ten luminos. Ultimul pahar cu apă ar trebui „savurat" cu cel puţin o oră înainte de culcare. Te va menţine hidratată pe durata nopţii.

Probabil te gândeşti că, de la atâta apă, o să te balonezi şi nu o să mai poţi mânca. Adevărul este ca o să îţi reducă pofta de mâncare. Însă poţi mânca tot ceea ce îţi doreşti, fără a exagera însă cu dulciurile. Dieta cu apa este foarte simplă şi nu necesită calcularea tuturor înghiţiturilor sau liste lungi cu mâncărurile pe care ai voie să le consumi.
Cum te ajută această dietă
În primul rând nu mai ai motive de îngrijorare în ceea ce priveşte deshidratarea pielii sau a organismului, indiferent de anotimp. Previne îmbătrânirea pielii şi o să radiezi în fiecare zi că după un concediu prelungit. În al doilea rând o să mănânci mai puţin. Asta nu înseamnă că o să neglijezi mâncarea, ci doar ca o să fie în cantităţi mai mici.
În al treilea rând să vă reduce şi celulită deoarece corpul nu asimilează apa în exces, ci dimpotrivă o elimina atunci când ajunge la saturaţie. Celulele adipoase sunt formate de către organismul nostru atunci când acesta primeşte puţine cantităţi de apă, astfel făcându-şi rezerve. O altă binecuvântare a acestui stil de viaţă este faptul că previne constipaţia. Prin urmare te face să te simţi şi bine şi mai uşoară.
Şi vedetele au spus "Da"
Sigur ai văzut filmul ,,Salt'' cu Angelina Jolie. Ei bine, află că, special pentru acest lungmetraj, actriţă a folosit dieta cu apă pentru a slăbi 10 kilograme.
O altă vedetă care a slăbit cu ajutorul dietei cu apă este Beyonce, atunci când s-a pregătit pentru filmările la pelicula ,,Dreamgirls". Aceasta şi-a dorit foarte mult ca publicul să vadă diferenţa între Deena tânără şi Deena matură. Vedeta a declarat: ,,Am vrut să fie puţin mai mult decât par şi machiaj. Am vrut să se vadă diferența".
Câteva sfaturi de bună funcţionare
Nu exagera în ceea ce priveşte cantitatea de apă. O cantitate prea mare de apă îţi poate dilua sarea din sânge, lucru deloc benefic organismului.

Nu începe dieta brusc dacă nu eşti obişnuită să bei o cantitate mare de lichide. Poţi începe cu două pahare a câte 500 ml fiecare: unul dimineaţa şi unul seara. Pe parcurs o să ajungi şi la cei doi litri.

Nu bea apă în timp ce mănânci. În acest fel nu o să mai aibă loc digestia şi rişti să te simţi balonată.
Renunţă la cafea şi sucuri carbogazoase. Nu fac decât să îţi mănânce calciul şi să aducă o cantitate mare de calorii.

Dacă la un moment te vei sătura de gustul apei simple stoarce o lămâie sau foloseşte ştevie. Aceasta din urmă nu doar că îndulceşte, dar nici nu are calorii. Poţi folosi această plantă miraculoasă şi pentru a-ţi prepara diverse dulciuri. O lingură de praf de ştevie îndulceşte cât o cană de zahăr. Ştevia mai conţine şi proteine, fibre, carbohidraţi, fosfor, zinc, calciu, potasiu, magneziu şi vitaminele A şi C. Poţi găsi această plantă sub formă de prafuri, pastile sau poţi pune chiar frunze direct în apă. Mai poţi înlocui apă cu ceaiul din cozi de cireş şi mătasea porumbului, care sunt bune la gust, chiar şi neîndulcite.

Cea mai bună parte a acestei diete este că nu se termină după o anumită perioadă, nu se calculează şi nu îţi ocupa timp. O poţi folosi o viaţă şi nu îţi interzice mâncarea preferată din copilărie.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou