VÂLCEA: Spitalul Județean de Urgență a primit suplimentar 4 milioane de lei din partea CJ

Mirela Ene, 3 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
valcea-spitalul-judetean-de-urgenta-a-primit-suplimentar-4-milioane-de-lei-din-partea-cj-37954-1.jpg

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a primit joi o suplimentare de buget de 4 milioane lei, a declarat pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea.

"Astfel, pentru Spitalul Judeţean s-a rectificat bugetul cu un plus de 40 miliarde lei vechi. Aceasta rectificare vine în urma multor intervenţii pe care le-am făcut direct la ministrul Sănătăţii. De asemenea, am expus problema la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene şi am trimis alte adrese şi scrisori. Am spus de fiecare dată că nu sunt suficienţi bani, mă bucur că demersurile mele au fost duse la bun sfârşit. De asemenea, trebuie menţionat faptul că două societăţi comerciale, Vilextur şi Termorep, au facut sponsorizări Spitalului Judeţean, lucru pentru care le mulţumesc public", a declarat Cîlea.

Spitalul Judeţean se află într-un amplu proces de reabilitare în urma unui proiect european în valoare de 17 milioane de euro. Începând din acest an, Spitalul va avea o nouă secţie de reumatologie.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou