A băgat un bărbat în spital, dar e cercetat în LIBERTATE

Dan Alexandru, 5 ianuarie 2014, Ora 16:02

  • print
  • |
a-bagat-un-barbat-in-spital-dar-e-cercetat-in-libertate-37063-1.jpg

Un bărbat a fost bătut crunt într-un bar din judeţul Suceava. Agresorul l-a lovit fără milă, minute în şir, cu o bâtă de basball. Totul s-a întâmplat sub privirile clienţilor şi angajaţilor localului, dar nimeni nu a intervenit să ajute victima. Bărbatul bătut a avut nevoie de o lună şi jumătate de îngrijiri medicale, iar agresorul lui este liber. Scenele extrem de violente au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului din Siret se vede cum cei doi se împing în faţa unor păcănele. Iniţial, între cei doi bărbaţi a avut loc un schimb de replici mai dure, după care unul dintre bărbaţi pleacă furios din local.

După câteva minute însă se întoarce cu o bâtă în mână. Merge direct spre masa unde stătea bărbatul cu se certase înainte. Fără prea multe cuvinte începe să-l bată cu bestialitate. Victima cade pe podea şi încearcă să se apere cu un scaun. Primeşte însă lovituri extrem de dure.

Surprinzător este faptul că în barul respectiv se aflau mai multe persoane, dar nimeni nu a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi bărbaţi. Mai mult, în timp ce victima zăcea aproape inconştientă pe podea, barmanul se apropie de locul bătăii, dar nu ca să-l ajute pe om, ci să şteargă masa pe care s-au vărsat mai multe băuturi

"Pe mine m-au luat terminat de acolo. Nu eram în stare să ştiu ce e cu mine. Mi-am revenit in spital. Mâna nu mai pot s-o folosesc, nu mai pot lucra cu ea, nu mai pot face ceea ce făceam înainte", a declarat Adrian Săcrieriu, bărbatul agresat.

Victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. După ce şi-a revenit, a depus plângere la poliţie împotriva atacatorului, care l-a contactat să se împace.

"Victima a depus plângere prealabilă, specificand clar că face acest lucru pentru că nu a reuşit să încaseze sumele de bani pe care le dorea de la autor, moment în care s-a declanşat şi urmărirea penală", a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Agresorul a mai fost închis tot pentru bătăi. Medicii cred că are nevoie de consiliere psihologică. În prezent, agresorul este cercetat în libertate pentru vătămare corporală de procurorii din Rădăuţi.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou