Angajați ai unui Spital din Lugoj muncesc la negru

Dan Alexandru, 11 ianuarie 2014, Ora 17:52

  • print
  • |
angajati-ai-unui-spital-din-lugoj-muncesc-la-negru-37308-1.jpg

Câţiva zeci de angajaţi ai unui Spital din Lugoj muncesc la negru, de câteva zile. Contractele de tip PFA încheiate cu cei din conducerea unităţii sanitare au expirat în luna decembrie şi nu au mai fost prelungite.

Conform legii, orice angajat care prestează servicii, după ce i-a expirat contractul de colaborare, intră în ilegalitate.

Dacă numărul acestor persoane este mai mare de cinci, atunci angajatorul riscă să i se faca dosar penal, iar în acest caz este vorba de aproximativ 50 de angajați ai Spitalului Dr. Teodor Andrei din Lugoj.

Sunt asistenți, infirmieri, medici și personal administrativ.

Toți au avut contracte de tip PFA în luna decembrie, iar de 10 zile acestea nu au mai fost prelungite. Mai mult decât atât, angajații nu și-au primit nici până astăzi banii de pe luna noiembrie.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou